Sandefjord og vear klatreklubb

Sandefjord og Vear klatreklubb er stolte av et inkluderende og sosialt miljø der man både kan treffe gamle venner og bli kjent med nye.
Alle er velkomne!

Barne- og ungdomsklatring

Klubben har ukentlige klatregrupper for barn og ungdom på Oslofjord Arena og i Vearhallen som følger skolekalenderen. Alle klatregruppene fokuserer på glede, mestring og utvikling og er ledet av våre utdannede og erfarne klatreinstruktører. Klubben er tilknyttet Østlandscuppen og vil også arrangere sosiale kvelder. 

6-12 år gruppe 3
18.00 – 19.00
Oslofjord Arena

13-18 år gruppe 1
18.00 – 19.00
Oslofjord Arena

6-12 år gruppe 1
18.00-19.00
Oslofjord Arena

13-18 år gruppe 2
19.00-20.00
Oslofjord Arena

6-12 år gruppe 2
18.00-19.00
Vearhallen

6-12 år

Denne gruppen er for de yngste barna og her skal det være mye lek, samtidig som de lærer grunnleggende bevegelser og får trygghet i klatreveggen. Målet for denne gruppen er at de får gode klatreopplevelser i et trygt og spennende miljø med fokus på klatreglede! Disse klatregruppene har trening enten på tirsdager, onsdager eller torsdager, påmelding kreves til den enkelte gruppen. 

Vi ser gleden av et fellesskap mellom de yngste og de eldre gruppene og legger til rette for brobygging og bekjentskap mellom gruppene.

Trener tirsdag: Geir Ottar Aglen
Hjelpetrener tirsdag: Maiken Inghelm og Julie Lindgren

Trener onsdag: Geir-Martin Haldorsen Sømme

Trener torsdag: Tonje Reinsberg Bakkane og Thomas Bakkane

13-18 år

Treningen for ungdomsgruppa vil tilpasses den enkelte utøver, men vil også være fokusert rundt et godt og spennende læringsmiljø. Målet for denne gruppen er å lære hvordan trene for klatring, med fokus på teknikk, styrke, utholdenhet og bevegelighet. Ungdommene skal også lære sikkerhetsrutiner på en trygg måte og det er mulighet for å ta topptaukort og brattkort i klubbens regi. Denne gruppen har trening enten på mandager eller onsdager, påmelding kreves til den enkelte gruppen. 

Trener mandag: Erik Sivertsen, Lars Backer Hjorthaug og Kristoffer Bjerke

Trener onsdag:  Lise Mikkelsen og Øyvind Nordengen

Har du lyst å klatre med oss?

Sandefjord og Vear klatring har klatring for alle medlemmer.
Vi er stolte av et inkluderende og sosialt miljø der man både
kan treffe gamle venner og bli kjent med nye. Alle er velkomne!