Sommeravslutning på Oksås

Sommeravslutning på Oksås

I går hadde barn, ungdommer og voksne sesongens siste klatreøkt i klubbens regi. Vi koste oss med klatring og grilling i det flotte været. Klubben har vært så heldig å få sponset kr. 5000,- av Sandefjord bredbånd til nye hjelmer til barn og unge - som kom til god nytte i veggen i går. Styret rettet en stor takk til Geir-Martin som trapper ned som trener etter sommeren. Styret ønsker alle klubbens medlemmer en riktig god sommer!

Fellestur til Kristiansand

Fellestur til Kristiansand

Bli med på fellestur til Kristiansand fredag 9. juni - 11. juni! SaVe klatreklubb og Christianssand klatreklubb ønsker å knytte bånd og inviterer derfor til klatrehelg i Kristiansand. Fredag: avreise kl. 17 fra Sandefjord. Vi kjører sammen og fyller opp bilene. Overnatting i telt/hengekøye på Holskogen. Lørdag: klatring og overnatting på Holskogen. Søndag: klatring på Odderøya. Hjemreise. Holskogen: Ca. 10 min anmarsj. Lange sportsruter grad 4 - 8+, riss og lister, mest vertikalt, noe sva og overheng. Enkelt med å sette topptau fra toppen på kursveggen. Odderøya:Klatreruter med fantastisk utsikt over Kristiansand og innseilingen. Mange lange ruter på 25-27 meter, spesielt på Fyrveggen. Muligheter for både boltet og tradisjonell kileklatring fra 4+. Enkel og kort anmarsj til de fleste veggene.Meld deg på her: https://fb.me/e/CqJRavLk

Filmkveld – Reel Rock 17

Filmkveld – Reel Rock 17

https://youtu.be/8ANw6Rlgh5o Trailer Fredag 14. april er det duket for filmkveld i samarbeid med Høyt Under Taket Tønsberg. SaVe medlemmer får 30% rabatt på billetter - billetten inkluderer klatring. Vi klatrer sammen fra kl. 18.00 og ruller film kl. 20.30. Dette blir gøy!

Planlegging av ny klatrehall

Planlegging av ny klatrehall

Gladnyhet fra styret! Styret har nå satt ned en egen prosjektgruppe for å få realisert prosjektet NY klatrehall for SaVe. Vi har nå byggeklar tomt og setter i gang med grunnprøver, samt er i gang med å få til et økonomisk bilde av byggekostnader og driftsmidler. Vi ser for oss en hall som er 1000 kvm, både høyvegg, buldrefasiliteter og treningsrom. Åpningstider med app fra morgen til kveld og egne treningsgrupper. Det er viktig at våre medlemmer betaler sin treningsavgift for å få til dette gedigne løftet for klatrere I Vestfold. Ønsker du å være medlem og støtte oss nå, benytt vår hjemmeside eller kontakt leder.save.vearif@klubbkontor.no. Har du kompetanse innen bygg og anlegg trenger vi deg, ta kontakt!

Østlandscup på Oslofjord Arena

Østlandscup på Oslofjord Arena

I helgen var det Sandefjord og Vear klatreklubbs tur til å arrangere Østlandscup på Oslofjord Arena. Rundt 120 klatrere stilte fra hele Østlandet (og Bohuslän). Første pulje ut var barn i klassen 2010 og yngre, deretter klatret pulje 2009 og eldre. Vi i styret takker alle som har bidratt med dugnadshjelp. Det er brukt mange timer til å skru ned ruter, vaske grep, rigge opp, stå i kiosk, bake kaker, sikre, gjøre administrative oppgaver og rydde. Tusen takk!!

Grenland Klatreklubb inviterer SaVe klatring til GKK open 2023!

Grenland Klatreklubb inviterer SaVe klatring til GKK open 2023!

Gjør klar pumpen, skru på taupsyken og kom deg ut av vinterens buldrehule - det er duket GKK OPEN 2023! Tidspunkt: lørdag 28. januar kl. 12.00. Veggen i Skien Fritidspark er så nyskrudd at det enda luker svidd mutter og ikke et kalkmerke å se på et eneste klatretak. Konkurransen deles i:- Ungdomsklasse (13-18år)- Herreklasse- Dameklasse Det innledes med klatrejam fra kl 12.00-14.00. Alle får utdelt hvert sitt scoreboard og poeng deles ut etter antall forsøk på ruta.Finaler blir fra kl.15.00. Konkurransen avsluttes med sosialt og hurramahei på kvelden! Kort og godt, men mer info kommer. Hold av dagen og start treninga. GJETT om vi gleder oss! Med vennlig hilsen Styret i Grenland Klatreklubb Link til facebook event: https://fb.me/e/37IpLcnzc

Oppstart etter høstferien

Oppstart etter høstferien

Fra i morgen er vi i gang igjen med grupper som normalt både på Oslofjord Arena og i Vear hallen. For informasjon om treningstider se barne- og ungdomsklatring eller klubbklatring under aktiviteter her på nettsiden.

Sesongåpning på Oksås

Sesongåpning på Oksås

Klatreklubben inviterer til sesongåpning på Oksås 25. August fra kl. 17.30. Vi tenner grillen, ta med det du ønsker å grille. Klubbklatring på Oslofjord Arena og i Vearhallen for barn, ungdom og voksne starter i uke 34.Topptaukurs og Brattkortkurs blir satt opp utover høsten.Vi gleder oss til å se alle sammen igjen!

En stor takk til en av våre ildsjeler

En stor takk til en av våre ildsjeler

Viktor er ansvarlig for uteklatring i Sandefjord og Vear klatreklubb. De siste årene har han lagt ned en kjempeinnsats i å digitalisere klubbens klatrefelt på 27crags, hvilket er til stor nytte og glede for alle klatrere klubben og i Vestfold. Til nå er 25 av klubbens 44 klatrefelt i Sandefjord, Tønsberg og Larvik oppdatert med topoer, bilder og informasjon om beliggenhet, parkering, område og adkomst. I tillegg til denne jobben drar Viktor i gang og samler folk til dugnader på feltene når det trengs. Tusen takk for innsatsen Viktor!

Østlandscup på Oslofjord Arena

Østlandscup på Oslofjord Arena

Østlandscup er en konkurranse for barn og ungdom. Cupen er der for å dekke behovet for lokale konkurranser på Østlandet og er ment å fungere som et samlingspunkt for unge klatrere (9-16 år). Østlandscup arrangeres fire ganger i året. I år var det Sandefjord og Vear klatreklubb som stod for arrangering av den tredje cuppen. Klubben er stolte av gjennomføringen og viser tydelig at klubben har blitt en solid aktør i klatremiljøet på østlandet. Vi takker våre barn og unge, styret, foreldre og alle frivillige, samt våre sponsorer som stilte opp. Rutene ble skrudd av Sunniva Eik Haave og Patrick Pedersen. Stian Christophersen holdt foredrag om skadefri klatring i pausen. Her var det god kok, og vi ønsker å gjenta suksessen.

Ny satsningsgruppe for ungdom med Eline Næsheim som mentor

Ny satsningsgruppe for ungdom med Eline Næsheim som mentor

Sandefjord og Vear Klatreklubb er stolte av å kunne arrangere en av Norges sterkeste klatrere, Eline Næsheim, som mentor og en av trenerene for den nye satsningsgruppen for ungdom. Merittlista forteller om en dame som har ledet Maraton (grad 9). Med bestigningen fortsetter hun å markere seg som en av kvinnene som går flest ruter på niergraden i Norge. I 2022 gikk hun Crackoholic (grad 9-) på egne sikringer på Ulorna i Bohuslän. I fjord høst gikk hun en håndfull ruter på niertallet på Bergflødt og Hvarnes. Eline har også utmerket seg sterkt i konkurranser det siste året, med fjerdeplass i NM i buldring 2022 og sølv i NM led 2021. Klubben heier på deg Eline, du betyr mye for vår klubb og vårt klubbmiljø, både ute og inne.